top of page
Nyfödd bebis

0-2 månader

Babyprodukter 0-2 månader: Bild
leksaker

Babyprodukter

Vi rekommenderar 

Babyprodukter 0-2 månader: Lista

Ett babynest är väldigt användbart den första tiden. Det är tryggare för bebisen att ligga tajt, och det minskar risken att bebisen somnar på mage.

Vill du läsa mer om babynest och hitta tips på olika modeller kan du läsa mer här. 

Snuttefilt

En gosig snuttefilt i olika former av djur kan hjälpa att ge din lilla både tröst och trygghet.

Febertermometer

Tänk på att ha en febertermometer hemma som passar små barn. Så fort din bebis blir lite varm kommer du fundera på om det är feber eller ej. Då är det skönt att kunna ta tempen på barnet direkt så att du slipper gå runt och undra.

BabyFiltar

Att ha ett set med olika typer av filtar är alltid bra till en nyfödd. Dels är det bra att ha en sovfilt, sedan är det bra att ha ett gäng mindre filtar/handdukar som du kan ha över axeln när du rapar barnet efter maten.

Bärsjal/Babysele

Din lilla kommer vilja vara nära, särskilt i början så en bärsjal eller bärsele kan vara bra att ha. Det är både skönt att få lite avlastning för ryggen, och du kan få båda händerna fria så du kan göra något annat, samtidigt som du har bebisen nära.

Sängmobil

Barn kan lätt bli uttråkade att bara ligga och titta rakt upp i taket. Tips är att ha en musik sängmobil nära barnet . Det kommer förmodligen göra att barnet tycker det är lite roligare att ligga på en särskild plats.

Babyprodukter 0-2 månader: Nyheter
bottom of page