top of page
Skötbord
10-topplista Babynest: Om

Babynest

10-topplista på babynest

10-topplista Babynest: Text

Babynest har blivit väldigt populärt den senaste tiden. Det är dock inte konstigt med tanke på hur användbart ett babynest faktiskt är! På senare dagar har det blivit populärt med babynest med handtag så man kan förflytta bebisen från en plats till en annan utan att behöva väcka det lilla livet. Det kan dock vara svårt att välja vilket babynest man ska ha, då det finns en uppsjö av olika färger och modeller att välja emellan. 

Vi har listat 10 populära favoriter som kanske kan hjälpa dig på vägen att hitta det babynest som är passar dig och din bebis!

10-topplista Babynest: Text

10-Topplista

Innehåller annonslänkar

Babynest

1. Sleepyhead Deluxe, 
1495 kr

Babynest från BabyMatex där ditt barn ligger tryggt och bekvämt. Babynestet har handtag och en öppningsbar kortsida som gör att det fungerar både som säng och skötbädd, perfekt att ta med sig på resan.

liewood-gro-babynest-confetti-rose-0.png

2. Liewood Babynest Gro, 1099 kr

Babynest från Liewood som även fungerar som en babylift då babynestet har handtag och en träplatta i botten under madrassen. Med hjälp av handtagen kan man lyfta babynestet till en annan plats utan att väcka barnet.

10-topplista Babynest: Höjdpunkter

3. Babynest Grå, 
599 kr

Babynest

Din lilla skatt kommer få en mysig plats att vila med denna Babynest i Grå, designad av det kreativa svenska märket Buddy & Hope. Oeko-Tex®-certifierade material. Ger en trygg och mjuk, ombonad känsla. Vadderad för ökad komfort.

4. Kaxholmen Babynest,
399 kr

kaxholmen-babynest-star-grå-0.jpg

I detta babynest från Kaxholmen kan bebisen ligga i en trygg, mysig och bekväm miljö. Kanterna är fyllda med polyesterfiber som garanterar bra luftcirkulation. Babynestet kan användas från nyfödd till ca 6 mån.

10-topplista Babynest: Höjdpunkter

5. Babynest Fiori,
1119 kr

Blå babynest

Blå babynest från Cam Cam. Babynesten har en mjuk madrass.
Justerbar storlek för bästa komfort för ditt växande barn. Fyra bärhandtag vid sidorna. Dolda YKK-dragkedjor.
Denna produkt är tillverkad av hållbart odlad ekologisk bomull.

6. NG Baby Sovpöl, 599 kr

ng-baby-sovpol_37495-1.jpg

Denna sovpöl blir en trygg sovplats för barnet. Du behöver inte oroa dig för att barnet rullar ur eller att du rullar på barnet. Sovpölens överdrag tvättas i 60 grader. Innerpåsen är fylld med styrolitkulor. Botten är polyester och går lätt att skölja av och lufttorka.

10-topplista Babynest: Höjdpunkter

7. CT Baby Bed , 299 kr

Babynest

Babybed från Classic Textile. Använd den i din säng så din bebis ligger skyddat och tryggt eller ha den som insats i spjälsängen/vaggan för att ge din bebis en mysigare och tryggare omgivning.

8. Baby Pod Imperial Cress,
1149 kr

Babynest

Ge din lilla skatt en mysig plats för tuppluren med denna Baby Pod i Imperial Cress från svenska märket Garbo&Friends. Oeko-Tex®-certifierad och fri från skadliga ämnen. Lätt att fästa i spjälsängen med de fiskbensmönstrade banden. Sidorna kan fällas ner så att det blir en lekmatta.

10-topplista Babynest: Höjdpunkter

9. Najell SleepCarrier Babynest, 1495 kr

najell-sleepcarrier-babynest-volume-2-mo

Det är inte bara ett babynest, det kan nämligen också omvandlas till en lekmatta, mjuklift och bärsele. Mjukliften passar nu ännu bättre i alla barnvagnar och storleken anpassar smidigt efter ditt barns längd. Integrerad sele kommer med babynestet.

10. CT Eco-Baby Bed

ct-eco-baby-bed-grå-1 (1).jpg

Classic Textile of Sweden Eco-Baby Bed är en mysig Baby bed perfekt för babyn att ligga i. Tyg i 100% Ekologisk bomulls percale som är ekologiskt infärgat, stoppning i polyester.

10-topplista Babynest: Höjdpunkter

Annons

Babylans
10-topplista Babynest: Välkommen
bottom of page