top of page
shutterstock_1681828516.jpg

5 saker du kan göra innan födseln

Missa inte att göra det här!

5 smarta tips innan förlossning: Välkommen

Snart är dagen här! Kanske känns det som det går fort eller så kan det kännas som det tar en evighet. Oavsett hur man känt under graviditeten, så när bebisen väl har kommit till världen blir det fullt upp. Här tipsar vi om ett par saker man kan göra innan födseln.

Box Delivery

1. Signa upp dig på Baby Boxar

Testa att googla på till exempel "startpaket baby" eller "babyboxar" och det finns en uppsjö av företag som erbjuder ett startkit av gratis babyprodukter.

Barnrum

2. Köp begagnat

Det finns många fina och bra begagnade barnprodukter på nätet, såsom spjälsäng eller skötbord. Vissa saker kommer bebisen växa ut relativt snabbt, och som du bara använder i några månader så därför behöver inte allt vara nytt. Dessutom är det mer ekonomiskt och klimatsmart.

Gruppporträtt av vänner

3. Lyssna på nära vänner eller bekanta

Försäljare kommer alltid att försöka få dig att köpa mer än vad du faktiskt behöver. Fråga dina vänner eller bekanta hur de gjorde och vilka produkter som man behöver köpa.

indisk mat

4. Laga matlådor

Sista veckorna av graviditeten brukar man vilja spendera ganska mycket tid hemma. Ta tillfället i akt och laga bra mat som du kan frysa in och ta fram när barnet har kommit.

barnkläder

5. Låna saker

Hör runt med familj eller vänner om det finns något du kan låna eller om de har några barnkläder de kan avvara. De är säkert bara glada att sakerna kommer till användning, istället för att samla damm på vinden.

5 smarta tips innan förlossning: Tjänster

Annons:

Babylans
5 smarta tips innan förlossning: Välkommen
bottom of page