top of page
Red Head Baby
5-topplista Babygym: Om

Babygym

Vi har listat de populäraste babygymmen!

5-topplista Babygym: Text

I ett babygym ligger babyn mjukt och skönt både på mage och rygg samtidigt som det har roliga och färgglada leksaker att titta och känna på. Ett babygym har dock så mycket mer att ge än bara skratt, lek och bus. Ett babygym ska även göra skäl för sitt namn som ”gym” och träna upp barnets motorik och utveckling inom såväl det visuella som kognitiva.

Vi har listat 5 populära favoriter som kommer med all säkerhet roa och stimulera ditt barn. 

5-topplista Babygym: Text

5-Topplista

Innehåller annonslänkar

Babygym

1. Skip Hop Treetop Friends Babygym, 799 kr

I Skip Hop superfina babygym kan din bebis få leka på sina egna villkor. I det välsydda babygymmet inkluderas den mjuka mattan, en matchande kudde, mönstrade bågar, spegel med inbyggt ljud samt fem leksaker att enkelt fästa på bågarna för varje steg i barnets utveckling. Det finns även mångsidiga aktiviteter på själva mattan, så som prassliga löv, pipande blomma och barnsäker spegel (spegeln är löstagbar för maskintvätt).

Babygym munim

2. Rätt Start Babygym Mumin, 599 kr

Babygym från Rätt Start med pedagogiska leksaker som stimulerar hörsel och känsel, med massor av funktioner och löstagbara Muminfigurer. Ett mjukt och mysigt babygym för de allra minsta.

5-topplista Babygym: Höjdpunkter

3. JLY Babygym Kanin, 
549 kr

babygym

Tiny Treasure Babygym Kanin, Beige är ett mjukt babygym som aktiverar barnet på ett pedagogoiskt sätt. Babygymmet har tre mjuka hängande kaniner och två pipleksaker. På babygymmets matta finns två fastsydda kaniner, en fastsydd nyckelpiga och en spegel. De två bågarna går att ta loss så att man får en lekmatta.

4. Happy Baby Babygym, 199 kr

happy-baby-babygym-1.jpg

Happy Baby aktivitetsgym stimulerar bebisens alla sinnen med 3 löstagbara skallror, alla i glada ljusa färger. Från 6 månader.

5-topplista Babygym: Höjdpunkter

5. Tiny Love Meadow Days Babygym, 899 kr

Babygym

Ett färgglatt och inspirerande babygym från Tiny Love som stimulerar ditt barns nyfikenhet samtidigt som det aktiverar motoriken, kognitiva förmågor, kreativiteten och kommunikationsförmågan. Babygymmet har ljud- och ljusfunktioner och tillåter även röstinspelning vilket uppmuntrar både stora och små barns språkinlärning. De hängande leksakerna motiverar babyns första grepp och är löstagbara. En stödkudde som underlättar för ditt barn under stunderna på mage ingår.

5-topplista Babygym: Höjdpunkter

Annons

Babylans
5-topplista Babygym: Välkommen
5-topplista Babygym: Tjänster
bottom of page